jun 262017
 

Från och med den 1 juli 2017 justerar Hemnet prismodellen för bostadsannonsering. Den nya prismodellenHemnetloggo innefattar sju stycken nivåer baserat på bostadens utgångspris med ett spann från 600 kr till 2100 kr. Prismodellen gäller för uppdragsavtal tecknade från 1 juli 2017. Med anledning av detta är dokumentet ”Annonsering Hemnet” uppdaterat. Detta finns som fristående dokument och som bilaga till förmedlingsuppdraget.

Om du har frågor kring själva prismodellen, kontakta Hemnets support på maklarsupport@hemnet.se eller ring 0775-17 00 00. På sidan http://www.hemnet.se/bostadsannonsering hittar du ett antal viktiga dokument som du kan ha nytta av.

Läs mer:
Hemnet annonsering VMS 2017

 

Hemnets nya priser 2017 kan innebära att du behöver göra en inställning i Vitec Mäklarsystem.

Gå in under Verktyg==>Administrera==>Produkter

Klicka på en bild för större version.

Hemnets nya priser 2015

Här kan man ändra texten om om sidotjänster (välj din tjänst för Hemnet till vänster). Det man bör tänka på är att man i beskrivningen anger om ersättningen erhålls direkt eller indirekt, dvs om det är mäklaren eller firman/kedjan som erhåller denna.

Hemnets nya priser 2015

De tjänster/produkter som man fyller i här är sedan förifyllda i dokumentet ”Info sidotjänster”. Detta för att man inte skall behöva fylla i det manuellt i varje affär.

Många mäklarkedjor har egna varianter från sina huvudkontor.

pinTänk på att man kan ange olika tjänster för olika firmor i samma installation (man kanske har lokala samarbeten med lokala företag) så om du inte ser din tjänst på ett objekt, kontrollera ”Används på firmor” (se bild ovan). Förändringar på inställningen för produkter slår igenom i programmet efter omstart.